Barrios'ta sona doğru!

Bordo mavili yetkililer dün akşam  Lucas  Barrios ile bir araya gelerek büyük ölçüde anlaşma sağlarken , taraflar bugün yeniden bir araya gelerek transferdeki küçük pürüzleri gidererek son nokta koyulacak.Yıllık 2 milyon 750 bin Euro’da direten Barrios ik

Barrios'ta sona doğru!

Bordo mavili yetkililer dün akşam  Lucas  Barrios ile bir araya gelerek büyük ölçüde anlaşma sağlarken , taraflar bugün yeniden bir araya gelerek transferdeki küçük pürüzleri gidererek son nokta koyulacak.

Yıllık 2 milyon 750 bin Euro’da direten Barrios ikna edilirken  Çin kulübüyle olan sorununu çözmek için temaslarını sürüyor. Bordo mavili yöneticiler Barrios transferini Trabzonspor’un perşembe günü Dinamo Minsk ile oynayacağı maça yetiştirmeye çalışıyor.

Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Barrios transferinde sona gelinmesi üzerine dün akşam Trabzon Valiliği ,Trabzon Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü tarafından taraftarlara verilen iftar yemeği için Trabzon’a gelmekten vazgeçerek İstanbul’da kaldı.

Başkan bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde bugün Barrios'la İstanbul’da buluşacak.  Hacıosmanoğlu ve Barrios transferin bitmesi halinde  birlikte İstanbul'dan  Trabzon'a gelecek.

 Bu arada Brezilyalı forvet oyuncusu Fred ile görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor