Barrios'ta problem ne?

 Bordo mavili takımın her konuda anlaşmaya vardığı Paraguaylı forvet oyuncusu Lucas Barrios’un Çin kulübü Guangzhou Evergrande ile bağlarını tamamen kopartması bekleniyor. Çin kulübü tarafından parası ödenmediği için FIFA’ya başvuran ve Drogba’da olduğu g

Barrios'ta problem ne?

 Bordo mavili takımın her konuda anlaşmaya vardığı Paraguaylı forvet oyuncusu Lucas Barrios’un Çin kulübü Guangzhou Evergrande ile bağlarını tamamen kopartması bekleniyor. Çin kulübü tarafından parası ödenmediği için FIFA’ya başvuran ve Drogba’da olduğu gibi serbest kaldığını iddia eden Barrios, Trabzonspor ile temaslara başlamıştı. Ancak Çin kulübünün, Barrios'un FIFA’ya başvurduktan hemen sonra gerekli ödemeyi yaptığı ortaya çıktı. Bu nedenle Guangzhou Evergrande takımıyla sıkıntı yaşamak istemeyen Trabzonspor’un avukatları olayı detaylı bir şekilde inceliyor.

Trabzonsporlu avukatların bonservis konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağına kanaat getirdiği anda Barrios ile resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. Bu sorunun aşılamaması durumunda ise Solomon Kalou’nun transferi için çaba gösterileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler