Barrios için şok iddia!

Çin'in Guangzhou Evergrande takımından ayrılması beklenen ve Trabzonspor'un transfer listesindeki ilk isim olan golcü oyuncu Lucas Barrios için Rus medyası önemli bir iddiayı gündeme getirdi.Lucas Barrios'un açıklanmasa da Rusya Premier League ekiplerinde

Barrios için şok iddia!

Çin'in Guangzhou Evergrande takımından ayrılması beklenen ve Trabzonspor'un transfer listesindeki ilk isim olan golcü oyuncu Lucas Barrios için Rus medyası önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Lucas Barrios'un açıklanmasa da Rusya Premier League ekiplerinden Spartak Moskova'nın tesislerinde 2 haftadır antrenmanlara çıktığı belirtildi.

Guangzhou'dan ayrılacak olan 28 yaşındaki golcü oyuncunun Rusya'da oynamaya sıcak baktığının altı çizildi. Barrios'un daha önce de Valencia'nın transfer listesinde olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor