Baros yetmedi Saviola'yı eklediler

Trabzonspor yurt dışında golcü futbolcu arayışlarını sürdürürken İstanbul basını her gün yeni bir ismi ortaya atıyor. İstanbul basını günün ilk bombasını Galatasaray'ın kurtulmak için adeta seferberlik ilan ettiği Milan Baros'u Trabzonspor'a göndererek pa

Baros yetmedi Saviola'yı eklediler

Trabzonspor yurt dışında golcü futbolcu arayışlarını sürdürürken İstanbul basını her gün yeni bir ismi ortaya atıyor.

 

İstanbul basını günün ilk bombasını Galatasaray'ın kurtulmak için adeta seferberlik ilan ettiği Milan Baros'u Trabzonspor'a göndererek patlatırken ikinci bombaları da Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Arjantinli yıldızı Javier Saviola oldu.

 

Menajerler ile istanbul basını Trabzonspor'a golcü futbolcu bulmak için el ele verirken Trabzonspor yönetimi Saviola'nın gündemde olmadığını haber61.net'e açıkladılar.

 

İŞTE O HABER

Trabzonspor, transferi hafta başında borsaya bildirecek. Arjantinli yıldızın menajeri ile yapılan pazarlıklar olumlu sonuçlandı. 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Trabzonspor, Javier Saviola transferinde mutlu sona yaklaştı. Portekiz basını, bordomavili yetkililerle Arjantinli golcünün menajeri arasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını duyurdu. Transferin resmiyet kazanmasına birkaç gün kaldığını iddia eden Portekiz gazeteleri, haberlerinde Benfica'nın bonservisi vermeye hazır olduğuna da yer verdi. 

 

HER CEPHEDEN DOĞRULANDI

Bordo-mavili takımın, "Tavşan" lakaplı golcüyle 3 senelik anlaşmaya vardığı dile getirildi. Trabzon cephesinden gelen haberler de aynı yöndeydi. Bordo-mavili kulübün, transferi gelecek hafta içinde borsaya bildireceği ve Saviola'nın haftaya imza için Türkiye'ye geleceği vurgulandı.

 

Bu arada, İspanya'nın Viva Futbol adlı internet sitesi de "Ekonomik krizdeki Malaga, Saviola'yı ikna edemedi. Tavşan, Trabzon'a yakın" diye başlık attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor