Barış'tan hakeme tepki

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu da alınan skordan dolayı üzgün oldukları belirterek "Ancak üzülmek işleri çözmüyor. İlk yarı yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sonuç çok farklı olurdu. İkinci yarı mücadele olarak i

Barış'tan hakeme tepki

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu da alınan skordan dolayı üzgün oldukları belirterek "Ancak üzülmek işleri çözmüyor. İlk yarı yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sonuç çok farklı olurdu. İkinci yarı mücadele olarak iyi olmasına rağmen skor olarak üzücüdür. Takım oyuncuları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

BUGÜNE KARDAR GÖRDÜĞÜM...

Hakemlerin maçı kötü yönettiklerini ileri süren 1461 Trabzonlu futbolcu Barış Meriş de "Söyleyeceğimiz sözler rakibin emeğinin önüne geçsin istemiyorum ama yaklaşık 7 yıldan beri profesyonel futbol oynuyorum. PTT 1. Lig'in bu kadar kalitesiz görünmemesini isteriz. Bugüne kadar gördüğüm en kötü hakem ve en kötü yardımcılarıydı" iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor