Barış'a teklif yağıyor

Trabzonspor’un gözden çıkarttığı Barış Memiş’e Süper Lig’den iki takım talip oldu. Bordo mavililerin genç futbolcusu Barış Memiş’i Eskişehirspor ve Gaziantepspor istiyor. Bu takımlar arasında ise Barış’ı en çok kadrosunda görmek isteyen takım Eskişehirspo

Barış'a teklif yağıyor

Trabzonspor’un gözden çıkarttığı Barış Memiş’e Süper Lig’den iki takım talip oldu. Bordo mavililerin genç futbolcusu Barış Memiş’i Eskişehirspor ve Gaziantepspor istiyor. Bu takımlar arasında ise Barış’ı en çok kadrosunda görmek isteyen takım Eskişehirspor. Kırmızı-siyahlıların teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın Barış Memiş’i takımında görmeyi çok istediği ve yönetimine bu transferi bitirmeleri için talimat verdi. Ertuğrul Sağlam’ın Barış ile telefonla görüşme yaptığı kendisine onu takımında görmeyi çok istediğini söylediği öğrenildi. Öte yandan Barış Memiş’in Trabzonspor’un teklif yaptığı Tarık Çamdal takasında da kullanabileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler