Barış: Yeni sezonda Süper Lig'e...

Trabzonspor Trabzonlu bir yıldızını daha kaybetmek üzere... Önceki senelerde altyapısından çıkan bir çok oyuncuyu değerlendiremeyen ve ardından gittiği takımda parladıktan sonra peşine düşen Trabzonspor, benzer bir yanlışı bu yıl da yapacak gibi görünüyor

Barış: Yeni sezonda Süper Lig'e...
Trabzonspor Trabzonlu bir yıldızını daha kaybetmek üzere...
 
Önceki senelerde altyapısından çıkan bir çok oyuncuyu değerlendiremeyen ve ardından gittiği takımda parladıktan sonra peşine düşen Trabzonspor, benzer bir yanlışı bu yıl da yapacak gibi görünüyor. Pilot takımda gösterdiği performansla bu sezon parlayan tek futbolcu olan Barış Memiş yuvadan uçacağının sinyallerini verdi.
 
1461'de forma giyen Barış Memiş, hayalinin Süper Lig olduğunu söyledi.
 
Transfer dedikodularına cevap veren Barış, "Yeni sezonda muhtemelen yeni adresim Süper Lig'de bir takım olacak. Yeteneklerimi yeni sezonda Süper Lig'de göstermek istiyorum. Yeni sezonda, oynayacağım lige damga vuracağıma inanıyorum. Trabzonspor hayalimi her zaman olduğu gibi saklıyorum. Trabzonspor teknik heyetinin ne düşündüğünü zamanla göreceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor