Barış Özbek Trabzonspor'a!

Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmasının ardından Egemen ve Selçuk İnan'ı kaybeden Trabzonspor, süpriz bir transfere imza atıyor.Avrupa'da bir çok önemli isim için nabız yoklayan Karadeniz Fırtınası, Türkiye'de de Bucasporlu Sercan Kaya ve Bursasporlu Ere

Barış Özbek Trabzonspor'a!

Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmasının ardından Egemen ve Selçuk İnan'ı kaybeden Trabzonspor, süpriz bir transfere imza atıyor.

Avrupa'da bir çok önemli isim için nabız yoklayan Karadeniz Fırtınası, Türkiye'de de Bucasporlu Sercan Kaya ve Bursasporlu Eren Albayrak’ın ardından Galatasaray'dan Barış Özbek'le de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Barış Özbek’in Çarşamba günü Trabzonspor'a 3 yıllık imza atması bekleniyor.

 

DİĞER İSİMLER

Gelecek sezon için oldukça ciddi bir kadro hazırlığında olan bordo-mavililerin flört ettiği diğer isimler arasında da Türkiye Ligi’nin oldukça yetenekli isimleri yer alıyor.

Trabzonspor Yönetimi’nin Antalyasporlu Uğur İnceman, Bursasporlu Turgay Bahadır ve Eskişehirsporlu Alper Potuk ile görüştüğü ve bu futbolcuların bordo-mavili ekibe oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor