Barış Özbek parayı istemiyor

Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray’dan transfer ettiği Barış Özbek’ten büyük fedakarlık. İmza attıktan 1 hafta sonra sakatlanan genç orta saha oyuncusu, sakatlığı süresince alacağı tüm parasından feragat etti.Asbaşkan Nevzat Şakar’la görüşen gurbetç

Barış Özbek parayı istemiyor

Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray’dan transfer ettiği Barış Özbek’ten büyük fedakarlık. İmza attıktan 1 hafta sonra sakatlanan genç orta saha oyuncusu, sakatlığı süresince alacağı tüm parasından feragat etti.

Asbaşkan Nevzat Şakar’la görüşen gurbetçi yıldız, “Trabzonspor’dan hiç oynamadan para almak istemiyorum. Bu nedenle transfer ücretimin 4 aylık karşılığı olan 240 bin eurodan (500 bin TL) feragat ediyorum” dedi.

Şakar, Barış’ın yeni sözleşme yapma talebini de olumlu buldu. Şakar “Paranın her şey olmadığını, kulübün menfaatlerinin düşünülmesi gerektiğini Barış herkese gösterdi” diye konuştu.

Birbirimizi değil suçu yok edelim

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, yayınladığı bayram mesajında göndermeler yaptı.

Deneyimli hoca, “Milletçe kenetlenmemiz gereken bu günlerde futbol dünyasında da sıra dışı gelişmeler yaşamaktayız. Bize düşen görev, bu süreçten sağduyulu geçilmesini sağlamak olmalıdır. Saygı ve sevgi içerisinde ilkeli yaşamalıyız. Sorun çıkarmak yerine birlikte çözüm üretmeliyiz. Adalet olmadan barışın olmayacağını unutmamalıyız. Birbirimizi değil, suçu yok etmeliyiz. Şüphelerle değil, güvenle yaşamalıyız. Adil olmalı, hukuka uymalıyız. Futbolun içindeki tüm unsurlar kendi içinde çözüm bulmalı. Ortak akıl etrafında mutlaka birleşmeliyiz” dedi.

Bu arada Güneş’in önceki gece Lille-Marsilya maçını izlediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor