Barış Özbek konuştu

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Barış Özbek, 8 numaranın kendisiyle özdeşleştiğini belirterek, "Trabzonspor'da eskiden 8 numarayı kimin giydiğinin benim için hiçbir önemi yok.Önemli olan bu saatten sonra 8 numaralı bordo mavili formayı benim giyecek

Barış Özbek konuştu

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Barış Özbek, 8 numaranın kendisiyle özdeşleştiğini belirterek, "Trabzonspor'da eskiden 8 numarayı kimin giydiğinin benim için hiçbir önemi yok.

Önemli olan bu saatten sonra 8 numaralı bordo mavili formayı benim giyecek olmam. İlk işim kamp dönemi içerisinde kendimi yeniden ispat etmek olacak. Bu konuda en başarılı olabileceğim takıma geldim. Şenol Güneş'in kazandığı oyuncular ortada. Bu takımda ben de kendimi yeniden bulacağıma inanıyorum.

Almanya' da oynadığım dönemlerde nasıl bahsedilen bir futbolcuysam, bundan sonraki süreçte de yeniden beğenilen futbolculardan biri olmaya çalışacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor