Barış Özbek kararı verildi mi!

Trabzonspor Yönetimi, Barış Özbek konusunda kararını verdi. Bordo mavili yönetim, yeni sezona Almanya'da özel hoca tutarak hazırlanırken çapraz bağları kopan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Barış'a destek olunacağını açıkladı. Barış'ın söz

Barış Özbek kararı verildi mi!

Trabzonspor Yönetimi, Barış Özbek konusunda kararını verdi. Bordo mavili yönetim, yeni sezona Almanya'da özel hoca tutarak hazırlanırken çapraz bağları kopan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Barış'a destek olunacağını açıkladı.

 Barış'ın sözleşmesinin feshedileceği yönündeki haberleri yalanlayan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar "Şu an itibariyle böyle bir şey düşünmüyoruz. Bu herkesin başına gelebilir. Barış iyi niyetli bir şekilde yeni sezona hazırlanırken bu üzücü durumla karşılaştı. Bize olayı anlatırken ağlıyordu. Bundan sonra tedavi süreci başlayacak" şeklinde konuştu. Barış Özbek'in Almanya'ya giderek Bayern Münih'in doktoru Wolfarth'a tedavi olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler