Barış Özbek iftar yemeği verdi

Trabzonspor’un vefalı ninesi Hamdiye; Barış Özbek’i görünce, “Oğlum, Burak paraları kazandı, terk edip gitti. Sen sakın onun gibi yapma” dedi. Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’dan ayrılış şekli, yöresel giysilerini hiç sırtında çıkarmayan ve “Maskot Nine” olar

Barış Özbek iftar yemeği verdi

Trabzonspor’un vefalı ninesi Hamdiye; Barış Özbek’i görünce, “Oğlum, Burak paraları kazandı, terk edip gitti. Sen sakın onun gibi yapma” dedi.

 

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’dan ayrılış şekli, yöresel giysilerini hiç sırtında çıkarmayan ve “Maskot Nine” olarak da adlandırılan 75 yaşındaki Hamdiye nine, Galatarasay’dan geçtiğimiz yıl transfer edilen Barış Özbek ile karşılaşınca, “Aman oğlum sen onun gibi yapma” diyerek boynuna sarıldı.

 

450.20120818123409.jpg

 

Trabzon’da Ramazan Şenlikleri’nin yapıldığı Zağnos Vadisi’nde eşi Mine Özbek ile birlikte 350 kişiye iftar yemeği veren Barış’ı gören Maskot Nine, “Oğlum, ne güzel ettin de iftar verdin. Hep böyle ol. Burak gibi yapma. Bak o, Trabzon’da adam oldu. Gol kralı oldu.

Paralar kazandı. Sonra 5 milyona Trabzon’u terk edip gitti. Ben kendine ‘etme gitme oğlum, ben sana 6 milyon vereyim Trabzon’da kal dedim, ama kalmadı.

 

5.20120818123426.jpg

 

Sen sakın onun gibi yapma” diyerek gülüşmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler