Barış Özbek döndü!

Trabzonspor ile sezon başlamadan sözleşme imzaladıktan sonra Almanya'ya giden ve burada talihsiz bir sakatlık geçiren Barış Özbek, iyileşmesinin ardından takıma döndü.İlk yarıda hiçbir maçta forma giyme şansı bulamayan ve takımla birlikte antrenmanlara ka

Barış Özbek döndü!

Trabzonspor ile sezon başlamadan sözleşme imzaladıktan sonra Almanya'ya giden ve burada talihsiz bir sakatlık geçiren Barış Özbek, iyileşmesinin ardından takıma döndü.

İlk yarıda hiçbir maçta forma giyme şansı bulamayan ve takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Barış Özbek, Antalya kampındaki tüm çalışmalarda yer aldı.

Barış, henüz tam hazır olmamasına karşın ilk çift kale maçta gol atmayı başardı.

Antalya kampında ciddi bir sakatlık sorunu yaşamayan bordo-mavili takım, iki yeni oyuncuyu da transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bucaspor ile sözleşmesini fesh eden Jebrin ve Gaziantepspor'dan alınan Olcan Adın, bordo-mavili takıma kampta dahil olarak takımla birlikte çalışmalar yaptılar.

Geçen sezon Antalya kampında yabancı oyuncuların geç katılmasıyla büyük sorun yaşayan bordo-mavililerde, bu sezon ise sadece Colman'ın bir günlük gecikmesi haricinde bir sorun yaşanmadı.

Sakatlıkları nedeniyle Vittek ve Tayfun'un gelmediği kampta bordo-mavili takımın diğer tüm oyuncuları da çalışma fırsatı buldu.

Bordo-mavililer, 14.55'de özel uçakla Trabzon'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler