Barış Özbek bakın neredeymiş!

Sakatlığı sebebiyle Almanya'da tedavi olmak yerine Yunanistan'da tatil yapan Barış Özbek, bordo-mavili bir taraftarca görüntülenip, yönetime ihbar edildiTrabzonspor taraftarlarının kulüplerine ne kadar bağlı oldukları bir kez daha ortaya çıktı. Söz konusu

Barış Özbek bakın neredeymiş!

Sakatlığı sebebiyle Almanya'da tedavi olmak yerine Yunanistan'da tatil yapan Barış Özbek, bordo-mavili bir taraftarca görüntülenip, yönetime ihbar edildi

Trabzonspor taraftarlarının kulüplerine ne kadar bağlı oldukları bir kez daha ortaya çıktı. Söz konusu olay, herkesin Almanya'da sakatlığını tedavi ettiriyor sandığı Barış Özbek'in Yunanistan'da tatil yaparken, bordo-mavili bir taraftara yakalanmasıyla ortaya çıktı.

Bilindiği gibi sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen Barış Özbek, Almanya'da bireysel idman yaparken sakatlanmıştı. Almanya'da kulüp doktorları tarafından kendisine verilen programı uygulamabsı gereken Barış'ın, Yunanistan'da tatilde yakalanması ise şaşkınlık yarattı.

Taraftarca cep telefonu ile resmi çekilen ve hemen kulübe gönderilen Barış Özbek ile temas kuran bordomavili yöneticiler de, bu futbolcudan bir an önce Trabzon'a gelmesini istediler. Kulüp doktoru ise bu oyuncunun tedavisi ile ilgili rapor hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor