Barcelonalı Yıldız Futbolcudan O Filme Tepki

Barcelonalı yıldız futbolcu Abidal'den alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.)'e hakaret içiren filme sert tepki geldi.Barcelona'nın Fransız futbolcusu Eric Abidal'den filme tepki geldi. Abidal, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada

Barcelonalı Yıldız Futbolcudan O Filme Tepki

Barcelonalı yıldız futbolcu Abidal'den alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.)'e hakaret içiren filme sert tepki geldi.

Barcelona'nın Fransız futbolcusu Eric Abidal'den filme tepki geldi. Abidal, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, "Peygamber, yaratılmışların en şereflisidir. Bu şekilde karalanmaya çalışılması caiz değildir. Ben Muhammed’in dinine inanmakla gurur duyuyorum" dedi.
 
Yaklaşık 5 sene önce İslam’la şereflenen Fransız futbolcu sürekli İslam’ı savunması ile dikkat çekiyor.
 
Sudan Hilal Futbol Takımı’ndan Mudassar Careca isimli ünlü futbolcu da Cuma akşamı Sudan’ın başkenti Hartum’da oynanan maçta Angola Futbol Takımı’na attığı golün ardından kendine has bir üslupla Allah Resulü’nü (S.A.V.) savundu.
 
Futbolcu üzerindeki formasını çıkararak sahada arkasında "Allah Rasulü hariç" yazılı tişörtüyle turladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor