Barcelona'da kriz bitmiyor!

Teknik Direktör Luis Enrique ile Lionel Messi arasındaki sorun da başkan tarafından onaylandı. Messi'nin Chelsea'ye transfer olacağı haberleri ise yalanlandı. Hem Luis Enrique, hem de Lionel Messi takımda kalacak.Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Barto

Barcelona'da kriz bitmiyor!

Teknik Direktör Luis Enrique ile Lionel Messi arasındaki sorun da başkan tarafından onaylandı. Messi'nin Chelsea'ye transfer olacağı haberleri ise yalanlandı. Hem Luis Enrique, hem de Lionel Messi takımda kalacak.

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, düzenlediği basın toplantısında, yaşanan son olaylardan sonra yönetimin güven tazelemesine ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, sezon bitiminde erken seçimlere gidileceğini söyledi. Bir süre önce görevden alınan sportif direktörü Andoni Zubizarreta'nın en büyük savunucusu olduğunu öne süren Başkan Bartomeu, bir başkan olarak bu değişimi yapmak zorunda kaldığını itiraf etti. Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Teknik Direktör Luis Enrique'ye de sahip çıkarak bu iş için en uygun kişi olduğunu belirtti.

Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı ve hoca ile sorunlar yaşadığı yönündeki bir soruya da cevap veren Başkan Bartomeu, "Bu yöndeki haberlerin tümünün yalan olduğunu söyleyemem, ancak Messi hakkında bir disiplin soruşturması açtığımız yönündeki haberin tamamen yanlış olduğunu belirtebilirim. Hem hoca ile hem de Messi ile görüşmeler yaptım. Bana, 'Soyunma odasında böyle şeyler olur' cevabı verdiler. Bu açıklama benim için de yeterlidir" dedi.

Lionel Messi'nin Barcelona forması altında mutlu olduğunu savunan Başkan Bartomeu, Arjantinli yıldızın belki geçen yıl olduğu gibi iyi bir dönem yaşamadığını ancak bunun ayrılacağı anlamına gelemeyeceğini itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler