Barcelona Suarez'i istiyor!

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona, FIFA tarafından Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırmaktan 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suarez'i kadrosuna katmak istiyor. İngiltere basınında yer alan haberlerde,

Barcelona Suarez'i istiyor!

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona, FIFA tarafından Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırmaktan 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suarez'i kadrosuna katmak istiyor. 

İngiltere basınında yer alan haberlerde, Liverpool forması giydiği dönemde ikinci kez rakibini ısırmaktan ceza alan Suarez'in gözden düştüğü ve bu sezon İngiliz ekibinde 13 maça çıkamayacak oyuncunun transferine uygun bir miktar karşılığında izin verebileceği ifade edildi.

Kadrosunda Lionel Messi ve Neymar gibi önemli yıldızları bulunduran Barcelona'nın, son olaylara rağmen Suarez'i gelecek sezon kadrosuna katmak istediği ve Liverpool ile görüşeceği öne sürüldü.

Öte yandan, son olayın muhataplarından İtalyan oyuncu Chiellini, Suarez'e karşı intikam veya kızgınlık gibi bir his beslemediğini vurgulayarak, "Özellikle 4 ay futboldan men edilme cezasını aşırı buldum" değerlendirmesinde bulundu.

İlk olarak 2010 yılında Ajax forması giyerken PSV Eindhoven'dan Otman Bakkal'ı ısıran 27 yaşındaki futbolcu, Hollanda Futbol Federasyonu tarafından 7 maç oynamama cezası almıştı. Premier Lig'de yaklaşık 14 ay önce Liverpool ile Chelsea arasında 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sırasında bu kez Chelseali defans oyuncusu Branislav Ivanovic'i ısıran Suarez, daha sonra rakibinde özür dilemesine rağmen bu kez 10 maç cezaya çarptırılmış ve Liverpoollu taraftarlar tarafından da eleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler