Barcelona bombayı patlattı!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Barcelona, Real Sociedad'ın Şilili kalecisi Claudio Bravo ile anlaştı. Dünya Kupası'nda Şili'nin kalesini başarıyla koruyan Claudio Bravo, hayatının transferini gerçekleştirdi. 2006-2014 yılları arasında

Barcelona bombayı patlattı!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Barcelona, Real Sociedad'ın Şilili kalecisi Claudio Bravo ile anlaştı. 

Dünya Kupası'nda Şili'nin kalesini başarıyla koruyan Claudio Bravo, hayatının transferini gerçekleştirdi. 2006-2014 yılları arasında Real Sociedad formasını terleten Bravo, dünya devi Barcelona ile dört yıllık anlaşmaya vardı.

Katalan kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bravo'nun transferi için Real Sociedad ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Şilili kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi. Claudio Bravo 

Real Sociedad formasını 2006 yılında giymeye başlayan 31 yaşındaki Bravo'yu sezon sonunda gönderilen yedek kaleci Pinto'nun yerine alan Barcelona, as kaleci olarak ise Almanya'nın Borussia Mönchengladbach kulübünden 22 yaşındaki Marc Andre Ter Stegen'i transfer etmişti.

Barcelona geçen sezon sonunda kalecileri Victor Valdes ve Pinto'nun sözleşmelerini yenilememişti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor