Barcelona Atletico Madrid'i devirdi

İspanya La Liga'da 21. hafta mücadelesinde Barcelona ile Atletico Madrid kozlarını paylaştı. Nou Camp'ta oynanan mücadelede Arda Turan'ın yeni takımı Barcelona, eski takımı Atletico Madrid'i 2-1 mağlup etti. Atletico'da 10.dakikada Koke'nin golü Nou Cam

Barcelona Atletico Madrid'i devirdi

İspanya La Liga'da 21. hafta mücadelesinde Barcelona ile Atletico Madrid kozlarını paylaştı.

Nou Camp'ta oynanan mücadelede Arda Turan'ın yeni takımı Barcelona, eski takımı Atletico Madrid'i 2-1 mağlup etti.

Atletico'da 10.dakikada Koke'nin golü Nou Camp tribünlerine şoke ederken, Barcelona'da 30. dakikada Lionel Messi ve 38'de Luis Suarez sahne alarak ilk devrede geri dönüşün mimarları oldular.

Böylelikle Barcelona, Atletico'ya karşı yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı

A Milli yıldızımız Arda, mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, 67. dakikada Ivan Rakitic'in yerine şans buldu.

Öte yandan Madrid temsilcisinde Filipe Luis, 44. dakikada Lionel Messi'ye yaptığı müdahalenin ardından hakem Alberto Undiano Mallenco tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 65'te de Diego Godin kırmızı kartla dışarı çıkarken, Atletico'yu 9 kişi bıraktı.

Mücadeleyi 94 bin 990 biletli seyirci takip etti. Barcelona'da bu yılın seyirci rekoru olduğu duyuruldu.

Alınan bu sonucun ardından Barcelona puanını 51'e yükseltti. Diego Simeone'nin ekibi Atletico ise 48 puanda kaldı ve zirveyi maç eksiği bulunan Barça'ya bıraktı.

Ligin bir sonraki haftasında Katalan devi deplasmanda Levante ile mücadele edecek. Atletico Madrid sahasında Eibar'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor