Barcelona Atletico Madrid maç

Barcelona Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Barcelona Atletico Madrid maç
İspanya Primera ligi (LA LİGA) 22. haftasında Barcelona Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor. Camp Nou'da oynanacak karşılaşmayı Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Saat 17'de başlayacak karşılaşma LİG TV 3'den ve bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ayrıca, , Idman TV / HD, 3 Sport (Afghanistan), beIN Sports FRANCE 1 / HD, beIN Sports MENA 14 HD, Canal  Liga / HD, Digi Sport 1 (rom) / HD, Digi Sport 3 (svk) / HD, Dolce Sport 1 / HD, Duhok TV, Eleven HD (poland), Fox Sports (italy) / HD, Futbol 2 (ukraine) / HD, MATCH! Futbol 2 / HD, ONE Sport (israel) / HD, OTE Sport 1 HD, Sport 1 (hungary) / HD, Sport TV1 (portugal) / HD, Sport  HD (bulgaria), SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), SuperSport 2 HD (alb), SuperSport 7 (za) / HD, SuperSport MaXimo 3, TV3  (denmark) / HD, Viasat Football (nor) / HD, Viasat Football (swe) / HD, Viasat Sport Finland / HD, Ziggo Sport Select HD (ned) kanallarıda karşılaşmayı canlı olarak ekranlara getirecek.

Zirve mücadelesi yapan iki takımdan Barcelona 21 hafta sonunda 1 maç eksiği ile topladığı 48 puanla ilk sırada yer alırken aynı puanlı Atletico Madrid 2. sırada yer aldı.

Barcelona ile Atletico Madrid bugüne kadar 165 karşılaşma oynadı bu karşılaşmalarda Barcelona'nın 74, Atletico Madrid'in 51 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 40 kar5şılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Barcelona'da oynanan 82 karşılaşmada ise Barceloan'nın 49, Atletico Madrid'in 13 galibiyeti bulunuyor. 

İki takım son olarak 12.09.2015 tarihinde Madrid'de karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi Barcolona 2-1 kazandı. Barcelona son olarak Ath. Bilbao'yu evinde 3-1 mağlup ederken, Atletico Madrid evinde Celta Vigo'yu 3-2 mağlup etti.

Barcelona, Atletico karşısındaki son 11 lig maçını kaybetmedi (9G 2B).


Barcelona, iç sahada Atletico Madrid'le oynadığı son dokuz maçı kaybetmedi (7G 2B) ve bu maçlarda ortalama 3,4 gol kaydetti.

Barcelona, iç sahadaki son 18 lig maçında yenilmedi (16G 2B). Bu maçlarda ortalama 3,4 gol atarken 0,6 gol yedi.

Atletico deplasmanda oynadığı son üç lig maçını gol yemeden kazandı ve bu alanda 2013'ten bu yana en iyi serisini yakaladı.

Atletico'nun son altı lig maçının beşi 0-0 bitti.

IDMAN TV CANLI YAYINI - Watch The Live Broadcast


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler