Barcelona 7 - 0 Valencia

İspanya Kral Kupası Yarı Final maçında Arda Turan'ın 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Valencia'yı tarihi bir skorla 7-0 mağlup etti. Nou Camp'ta oynanan mücadelede ev sahibi Barcelona'ya farklı galibiyeti getiren golleri 7., 12., 83. ve 88. dakikalarda

Barcelona 7 - 0 Valencia

İspanya Kral Kupası Yarı Final maçında Arda Turan'ın 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Valencia'yı tarihi bir skorla 7-0 mağlup etti.

Nou Camp'ta oynanan mücadelede ev sahibi Barcelona'ya farklı galibiyeti getiren golleri 7., 12., 83. ve 88. dakikalarda Suarez, 29., 58. ve 74. dakikalarda Messi kaydetti. Valencia'da Danilo'nun yerine 45. dakikada Shkodran Mustafi kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
 
Bu sonucun ardından Barcelona, Valencia ile 10 Şubat'ta oynayacağı İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçı için büyük bir avantaj sağlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor