Barcelona 2-1 Sevilla maçı özeti ve golleri

İspanya La Liga'nın 26. haftasında Barcelona evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Sevilla'yı 2-1 mağlup etti.

Barcelona 2-1 Sevilla maçı özeti ve golleri

İspanya La Liga'nın 26. haftasında Barcelona evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Sevilla'yı 2-1 mağlup etti.

Camp Nou’da oynanan maçta Barcelona’ya galibiyeti getiren golleri 31'de Messi ve 48'de Pique kaydederken, Sevilla’nın tek golü 20.dakikada Vitolo’dan geldi.

ARDA YİNE İLK 11’DE

Barcelona ile 8. resmi maçına çıkan milli futbolcu Arda Turan, mücadeleye ilk 11’de başladı. İkinci yarıda oyundan çıkan milli futbolcu, 64. dakikada yerini Iniesta’ya bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 66'ya çıkaran Barcelona, en yakın takipçileri Atletico Madrid'e 8, Real Madrid'e ise 12 puan fark attı.

Karşılaşma öncesinde ligde lider olan Barcelona'nın 63 puanı bulunurken Sevilla 41 puanla 5. sırada yer alıyor.

Barcelona ve Sevilla bugüne kadar toplam 153 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 80'inde Barcelona kazanırken Sevilla 39 kez galip geldi. 34 maç ise berabere sona erdi. Barcelona ev sahipliğinde oynanan 76 karşılaşmada ise ev sahibi 57 kez kazanırken misafir takım 7 galibiyet alabildi. 12 maçta ise sahadan beraberlik çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler