Barca'nın istediği Türk!

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Barcelona stoper, orta saha ve bir kaleci arayışı içinde.Barcelona'nın Almanya'dan 3 isim üzerinde yoğunlaştığı iddia ediliyor. Bu isimler ise Borussia Dortmund'da forma giyen Hummels, Türk asıllı Alman futbolcu

Barca'nın istediği Türk!


İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Barcelona stoper, orta saha ve bir kaleci arayışı içinde.

Barcelona'nın Almanya'dan 3 isim üzerinde yoğunlaştığı iddia ediliyor. Bu isimler ise Borussia Dortmund'da forma giyen Hummels, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ve Mönchengladbach'ın 20 yaşındaki filebekçisi Marc-Andre ter Stegen.

İlkay Gündoğan'ın 3-4 sene içinde orta alandaki misyonunu tamamlayacak olan Xavi'nin yerine geçmesi için planlamalar yapılıyor. Barcelona cephesinde altyapı olarak bilinen La Masia'da Xavi ayarında bir futbolcunun olmadığı ve dış piyasadan yeni isimler tarandığı öne sürülüyor.

1990 doğumlu İlkay'ın kulübü ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ederken, Alman Milli Takım forması da giyen oyuncunun piyasa bedeli şu an için yaklaşık 17.5 milyon Euro civarında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor