Barca'nın dev teklifini reddettiler!

Juventus, genç yıldızı Paul Pogba için Barcelona’dan gelen 80 milyon Euro’luk teklifi reddetti. İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Juventus’un Fransız yıldızı Paul Pogba için ilginç bir iddia ortaya atıld

Barca'nın dev teklifini reddettiler!
Juventus, genç yıldızı Paul Pogba için Barcelona’dan gelen 80 milyon Euro’luk teklifi reddetti.
 
İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Juventus’un Fransız yıldızı Paul Pogba için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon görev aldığı 22 maçta 7 gol, 2 asistlik performans sergileyen golcü oyuncunun PSG ve Barcelona olmak üzere birçok dev kulübün peşinde olduğu bildirildi.
 
80 MİLYON EURO’YU REDDETTİ
 
İtalyan Tuttosport gazetesinin haberine göre Juventus, Fransız golcüsü için dünya devi Barcelona’dan gelen 80 milyon Euro’luk teklifi reddetti. Barcelona’nın bu transfer için ısrarcı olduğu belirtilen haberde, Katalan ekibinin transferden sorumlu isminin İtalya’ya giderek Juventuslu yöneticiler ile bir araya geldiği ifade edildi.
 
İSTİKRAR ABİDESİ
 
Bonservis bedeli ödenmeden takıma katılan Pogba, 2012-2013 sezonunda 37 karşılaşmada siyah-beyazlı formayı terletmişti. Geçtiğimiz sezon ise takımı adına 50 resmi müsabakada görev alan Pogba, 8 gol, 2 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ise 3 kulvarda 33 resmi müsabakada Massimiliano Allegri’den forma şansı bulan Fransız yıldız 7 gol atıp, 2 golünde hazırlayıcısı oldu.
 
JUVENTUS’UN EN DEĞERLİSİ
 
Dünyaca ünlü ’transfermarkt.de’ internet sitesinin 50 milyon Euro değer biçtiği Pogba, takımının da en pahalı ismi olarak dikkat çekiyor. Gine asıllı Fransız oyuncusu Paul Pogba, sakatlığı sebebiyle Real Madrid ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında forma giyememişti. Yıldız ismin, 13 Mayıs Çarşamba günü oynanacak rövanş karşılaşmasına yetişebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler