Barça’nın Arda İnadı Bitmiyor

Barcelona, Arda Turan'ın oynamasına izin vermeyen FIFA'yı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) şikayet etmeye hazırlanıyor. Barcelona, Roma ile deplasmanda oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında sakatlanan Rafinha'nın sözleşmesini dondur

Barça’nın Arda İnadı Bitmiyor

Barcelona, Arda Turan'ın oynamasına izin vermeyen FIFA'yı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) şikayet etmeye hazırlanıyor.

Barcelona, Roma ile deplasmanda oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında sakatlanan Rafinha'nın sözleşmesini dondurup, yerine Arda Turan'ı oynatmak istiyor. İspanya Futbol Federasyonu bu konuda Arda Turan'ın oynayabilmesi için Barcelona'ya onay verdi. Fakat FIFA, Katalanların transfer yasağını gerekçe göstererek Arda'nın ocak ayından önce forma giymesine izin vermedi.

Barcelona Yönetimi ise durum böyle olunca konuyu CAS'a taşımaya karar verdi. Bordo-mavili takım, CAS'ın, Arda ile ilgili kararını zamanında açıklamasa da FIFA'ya haklılığını kanıtlamayı planlıyor.

Barcelona, CAS'tan Arda Turan hakkında hızlı bir şekilde olumlu bir sonuç çıkması halinde milli oyuncu, kasım sonu ya da aralık başında oynayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler