Barca'dan ilk bomba!

Berlin'de Juventus'u mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Barcelona, transferde de boş durmadı ve Sevilla'nın parlayan sağ beki Aleix Vidal'i 17 milyon euro ve 6 milyon euroluk bonus bedeller karşılığında transfer etti. Barcelona ile 5 yıll

Barca'dan ilk bomba!
Berlin'de Juventus'u mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Barcelona, transferde de boş durmadı ve Sevilla'nın parlayan sağ beki Aleix Vidal'i 17 milyon euro ve 6 milyon euroluk bonus bedeller karşılığında transfer etti.
 
Barcelona ile 5 yıllık bir kontrata imza atan Vidal, Katalan ekibinin UEFA'dan aldığı transfer cezası nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek. Özellikle, Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery'nin sağ açıktan sağ beke çekmesiyle La Liga'nın en iyi sağ beklerinden biri haline gelen Aleix Vidal, takımdan ayrılan Dani Alves'in yerini alacak.
 
Barcelona'nın bu transferi hızlıca yapmasının altında yatan nedenin ise Vidal'in transfer piyasasındaki değerli olduğu belirtildi.
 
25 yaşındaki Vidal, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle en erken Ocak ayında forma giyebilecek
 
Vidal, bu sezon forma giydiği 31 La Liga maçında 4 gol 7 asistle oynadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler