Barca'dan flaş Arda Turan kararı!

FC Barcelona'nın 4 başkan adayı, Camp Nou'da yapılan törenle tanıtımlarını yaptılar ve açıklamalarda bulundular. Gelen bir soru üzerine başkan adayları Benedito, Freixa, Bartomeu ve Laporta, Arda Turan'ın geri gönderme maddesinden yararlanmayarak kalmasın

Barca'dan flaş Arda Turan kararı!
FC Barcelona'nın 4 başkan adayı, Camp Nou'da yapılan törenle tanıtımlarını yaptılar ve açıklamalarda bulundular.
 
Gelen bir soru üzerine başkan adayları Benedito, Freixa, Bartomeu ve Laporta, Arda Turan'ın geri gönderme maddesinden yararlanmayarak kalmasından yana olduklarını belirterek, bir başka kulübe 6 aylığına kiralık olarak gönderilmesini de desteklemediklerini açıkladılar.
 
Arda Turan, seçim öncesi geçiçi yönetim döneminde toplamda 41 milyon euroluk bedelle Barcelona'ya transfer oldu. Geçici yönetim, garanti ödenecek 34 milyon euroluk ücretin %10'undan feragat ederek yeni yönetimin bu transferi veto etmesine olanak sağlayan bir madde koydurmuştu.
 
Sporx
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor