Barça'dan Bale tepkisi!

Barcelona takımının Arjantinli teknik direktörü Tata Martino, 99 milyon avro karşılığında Tottenham'dan Real Madrid'e transfer olması gündemde olan Gareth Bale için istenen bonservis bedelini ''saygısızlık'' olarak değerlendirdi. Martino, düzenlediği bası

Barça'dan Bale tepkisi!
Barcelona takımının Arjantinli teknik direktörü Tata Martino, 99 milyon avro karşılığında Tottenham'dan Real Madrid'e transfer olması gündemde olan Gareth Bale için istenen bonservis bedelini ''saygısızlık'' olarak değerlendirdi.
 
Martino, düzenlediği basın toplantısında, Bale'in Real Madrid'e olası transferiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ''İyi bir futbolcu ama bahsedilen rakamlar bana öyle geliyor ki genel anlamda dünyaya bir saygısızlık'' cevabını verdi. Martino, Barcelona dışında kendisine yöneltilen diğer soruları ise cevapsız bıraktı.
 
Barcelona, bu sezonki en büyük transferi Brezilyalı Neymar için 57 milyon avro (17 milyon avrosu Santos kulübüne geri kalanı hak sahibi aracı şirketlere) bonservis bedeli ödemişti.
 
Messi kadroya alınmadı
 
Bu arada Martino, Atletico Madrid ile oynanan Süper Kupa ilk maçında hafif sakatlık geçiren Arjantinli futbolcu Lionel Messi'yi "tedbir amacıyla" pazar günü Malaga ile oynanacak lig maçının kadrosuna almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler