Barça Messi'yle farka koştu: 5-0

Geçen hafta sahasında Sevilla ile 0-0 berabere kalan Barcelona, Mallorca karşısında Camp Nou'daki klasik galibiyetlerinden birini aldı.Sevilla karşısında son dakikada penaltı kaçıran ve sahadan beraberlikle ayrılan Barcelona, Mallorca mücadelesine hızlı b

Barça Messi'yle farka koştu: 5-0

Geçen hafta sahasında Sevilla ile 0-0 berabere kalan Barcelona, Mallorca karşısında Camp Nou'daki klasik galibiyetlerinden birini aldı.

Sevilla karşısında son dakikada penaltı kaçıran ve sahadan beraberlikle ayrılan Barcelona, Mallorca mücadelesine hızlı başladı. 13. dakikada N'Sue'nin topa elle müdahale etmesi nedeniyle penaltı kazanan Katalan ekibi, Messi ile 1-0 öne geçti.

Geçen haftanın acısını çıkaran Arjantinli yıldız, 21 ve 30. dakikalarda iki gol daha attı ve Camp Nou'yu iyice rahatlattı. İkinci yarıda genç Cuenca, Barca formasıyla attığı ilk golle farkı 4'e çıkarırken, 90. dakikada Alves muhteşem bir golle kapanışı yaptı ve Katalan ekibi sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Barca böylece puanını 24 puana yükseltip yoluna devam etti. 

Bu arada Barca'nın gelecekteki yıldızlarından olması beklenen Gerard Deulofeu da ilk kez bu maçta forma giydi. 17 yaşındaki yıldız, sol açık ve forvet olarak oynayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor