Baransu'dan şike davası için büyük iddia

 Gazeteci Mehmet Baransu şike soruşturmasında yaşananlar ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın şu an bulunduğu görüntü ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın dahil olduğu şike süreci için gazeteci Mehmet Baransu önem

Baransu'dan şike davası için büyük iddia

 Gazeteci Mehmet Baransu şike soruşturmasında yaşananlar ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın şu an bulunduğu görüntü ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

 Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın dahil olduğu şike süreci için gazeteci Mehmet Baransu önemli bir iddiada bulundu.

Kanaltürk'te yayınlanan Futbolizm programında konuşan Baransu şike soruşturmasında siyaset kanadının Aziz Yıldırım'ın güç kaybetmesini beklediğini öne sürdü; "Aziz Yıldırım taraftarı kaybedeceğini anladı. Bugüne kadar hep o taktiği uyguladı. Cezaevine gitmeler, protestolar. Hepsi organizeydi.

Yıldırım taraftarı kaybederse çok iyi biliyor ki o Yargıtay dosyası altı ay değil üç ayda karara bağlanacak. Siyaset onun şu an güç kaybetmesini bekliyor. Güç kaybettiği anda bu süreç hızlanacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor