'Bank Asya'da bedava oynarım'

Şike operasyonunda her gün sıcak bir gelişme yaşanıyor. Bir gün, “Ligler zamanında başlayacak, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Her şey aynen devam edecek” deniyor, taraftar rahatlıyor. Ertesi gün, “UEFA devreye girdi, her şey değişebilir”

'Bank Asya'da bedava oynarım'

Şike operasyonunda her gün sıcak bir gelişme yaşanıyor. Bir gün, “Ligler zamanında başlayacak, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Her şey aynen devam edecek” deniyor, taraftar rahatlıyor. Ertesi gün, “UEFA devreye girdi, her şey değişebilir” haberiyle Sarı-Lacivertliler geriliyor.

Son günlerde en çok da, “Fenerbahçe küme düşerse bu takım dağılır, oyuncular teker teker kaçar” dedikodusu yapılıyor. Olayların dışarıdan nasıl göründüğü tabii ki önemli ama takımın içine bakınca işler bayağı değişiyor. İşte Emre Belözoğlu. Futbolcunun bu konuda söyledikleri oldukça çarpıcı. Emre’nin yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, “Bu takımı küme düşürürlerse, ertesi sabah kulübe gidip boş mukaveleye imza atarız, Bank Asya’da bedavaya oynarız.

Elimde olsa 10 yıllık imza atarım ama yaşım ilerledi 10 yıl daha futbol oynamam imkansız. Volkan Demirel, Gökhan Gönül gibi oyuncuların yaşı ise müsait, 10 yıllık imzayı atarlar. Hem de hiç düşünmeden” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler