Bandırmaspor’a herkes destek vermeli

BANDIRMASPOR Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin Bandırmaspor çatısı altında toplanmasının kulübünün geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Bu oluşumda katkısı o

Bandırmaspor’a herkes destek vermeli
BANDIRMASPOR Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin Bandırmaspor çatısı altında toplanmasının kulübünün geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Bu oluşumda katkısı olan herkese teşekkür eden Göksel Karlahan, "Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütleri 4 yıldan beri kapsından döndüğümüz PTT 1'inci Ligine bu yıl çıkabilmek destek olmalarını  istedi."  
 
TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ 
 
Öncelikli hedeflerinin taraftarların iç saha maçlarına olan ilgilerini arttırmak olduğunu dile getiren Göksel Karlahan, "Yıl içinde maçlara gelen toplam seyirci sayımız 30 bindir. Bu rakam kriterlerin çok altındadır. Öncelikli hedefimiz sabit gelir kaynaklarını oluşturmak ardından da taraftarlarımızın maçlara olan ilgisini arttırmaktır. Bunun için sadece kulüp yönetimine değil tüm sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşmektedir. Bandırmaspor Kulüp yönetimi olarak bu konuda herkesten destek bekliyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor