Bana kalsa o kartı geri alırdım!

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, "Aykut’un kontrolsüz bir hareketi olabilir ama bana değmedi. Genç oyuncuların çoğu maç başına paraya oynuyor. Bana kalsa o kartı hiç düşünmez geri alırdım” dedi.Fenerbahçe-Trabzonspor maçına fair play davranışıyla damga vuran Gö

Bana kalsa o kartı geri alırdım!

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, "Aykut’un kontrolsüz bir hareketi olabilir ama bana değmedi. Genç oyuncuların çoğu maç başına paraya oynuyor. Bana kalsa o kartı hiç düşünmez geri alırdım” dedi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına fair play davranışıyla damga vuran Gökhan Gönül, kendisiyle girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart gören rakip oyuncu Aykut Akgün için kahrolduğunu söyledi.

Sarı kartın çıktığını görünce kahroldum
Gökhan Gönül, “Aykut, pırıl pırıl, gencecik bir oyuncu. Trabzonspor gibi büyük bir camiada forma şansı bulmuş. 

O an gerçekten çok üzüldüm. O da ekmek parasını futboldan kazanıyor. Bana karşı olan hareketinde kontrolsüzlük olabilir. Ancak, bana hiç değmedi. Cüneyt Çakır hocama durumu söyledim.

Ancak, hareketin sarı kart olduğunu belirtti ve ikinci sarıyı çıkarıp, Aykut’u kırmızıyla attı” dedi. Bu tarz pozisyonlarda futbolcuların, meslektaşlarına karşı daha vicdanlı olması gerektiğini de vurgulayan tecrübeli oyuncu şöyle devam etti:

“Onun çok üzüldüğünü tahmin ediyorum. Bir maç ceza alacak. Bunun sıkıntısını kendisi de ailesi de çekecek. Genç oyuncuların çoğu maç başına paraya oynuyor. Bana kalsa o kartı geri alırdım. Israrla bunu Cüneyt Çakır’a söyledim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler