Bambaşka bir Colman!

Trabzonspor’da forma giydiği 5 yılda sezon öncesi ve devre arası kamplarına geç gelen Colman, bu kez hazırlıklara zamanında katılıp herkesi şaşırttıTrabzonspor’da 5 sezonu geride bırakan Custavo Colman bordo-mavili formayı giydiği 2008-2009 futbol sezonun

Bambaşka bir Colman!

Trabzonspor’da forma giydiği 5 yılda sezon öncesi ve devre arası kamplarına geç gelen Colman, bu kez hazırlıklara zamanında katılıp herkesi şaşırttı

Trabzonspor’da 5 sezonu geride bırakan Custavo Colman bordo-mavili formayı giydiği 2008-2009 futbol sezonundan sonra futbolundan çok disiplinsiz davranışları ve kamplara geç katılması ile gündem yapmıştı.

Özellikle ilk yarı oynanan maçların sondan bir hafta önçceki karşılaşmalarda kart görerek son haftaya da izinli giden Colman bu yolla tatilini de uzatma formülünü bulmuştu. Aldığı para cezalarına da aldırış etmeyen Arjantinli futbolcu her sezon başında ücretinde iyileştirme isteyerek beraberinde yeni bir moda da getirmişti.

Trabzonspor’daki ilk sezonunda gerek attığı goller gerekse performansı ile büyük beğeni toplayan Colman, Ersun Yanal’ın ayrılmasından sonra farklı bir görüntüye bürünmüş, Şenol Güneş’in teknik direktörlüğü döneminde de kamplara geç katılması, oyun içinde ki pozisyonunu beğenmemek gibi birçok sorunun da kaynağı olmuştu.

Şimdi aynı Colman gitmiş, yeni sezonda yerine çok farklı bir Colman gelmiş gibi. Arjantinli yeni sezon öncesinde kampa zamanında katıldığı gibi en sorunsuz futbolcu görünümünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor