Bamba yanılttı Janko sasırttı

Bursaspor karşısında Trabzon'un en iyilerinden olan Sol Bamba, performansıyla teknik direktör Şenol Güneş'in de takdirini kazandı. Fildişili savunmacı, performansıyla bu sezon bordomavililerin en iyilerinden olurken, büyük beklentiyle transfer edilen Marc

Bamba yanılttı Janko sasırttı

Bursaspor karşısında Trabzon'un en iyilerinden olan Sol Bamba, performansıyla teknik direktör Şenol Güneş'in de takdirini kazandı. Fildişili savunmacı, performansıyla bu sezon bordomavililerin en iyilerinden olurken, büyük beklentiyle transfer edilen Marc Janko ise sergilediği kötü performansla teknik heyet ve taraftarları şaşırtıyor.

Güneş'in, Bursa maçının sonlarında takımın ataklarını yönetir pozisyona gelen Bamba'ya, "İsteğin ve aldığın sorumluluktan ötürü sana teşekkür ederim" dediği öğrenildi. Karşılaşmada Halil-Alanzinho değişikliği sırasında kendisinin çıkacağını düşünerek saha kenarına kadar gelen Janko ise, kendisinden çok şey bekleyen taraftarlarda hayal kırıklığına yol açtı. Maç sonunda Halil'e dert yanan Avusturyalı futbolcu, "Taraftar bana neden tepki gösterdi? Sadece ben değil; takım olarak kötüydük" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor