Bamba ve Zokora kazandı

Trabzonsporlu Zokora ve Bamba’nın formasını giydiği Fildişi Sahilleri Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası D Grubu ilk maçında Togo'yu 2-1 mağlup etti.Güney Afrika'nın Rustenburg kentinde oynanan maçta  Zokora ve Sol Bamba 90 dakika forma giydi. Fildişi Sa

Bamba ve Zokora kazandı

Trabzonsporlu Zokora ve Bamba’nın formasını giydiği Fildişi Sahilleri Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası D Grubu ilk maçında Togo'yu 2-1 mağlup etti.

Güney Afrika'nın Rustenburg kentinde oynanan maçta  Zokora ve Sol Bamba 90 dakika forma giydi. Fildişi Sahili'nin gollerini 8. dakikada Yaya Toure ve 88. dakikada Cervinho, Togo'nun golünü ise 45. dakikada Ayite kaydetti. Fildişi'nin galip gelmesi Trabzonspor'u ise üzdü. Fildişi Sahili turu geçerse takımın iki as oyuncusu Bamba ve Zokora'nın Trabzon'a dönüş süresi uzayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler