Bamba ve Zokora gönderilemiyor!

Florent Malouda ve Jose Bosingwa gibi yıldızlarla anlaşan Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için göndermeye çalıştığı Bamba ve Zokora'ya garanti ücretleri nedeniyle mahkum durumda...İki ismi göndermenin yollarını deneyen yöneticiler sözleşmelerin

Bamba ve Zokora gönderilemiyor!

Florent Malouda ve Jose Bosingwa gibi yıldızlarla anlaşan Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için göndermeye çalıştığı Bamba ve Zokora'ya garanti ücretleri nedeniyle mahkum durumda...

İki ismi göndermenin yollarını deneyen yöneticiler sözleşmelerin ağır şartları sebebiyle çaresiz kaldı. Kendilerine yeni kulüp bulmakta zorlanan oyuncular, bonservislerini alıp gitmeyi planlıyor.

Maliyeti yüksek olan bu ikiliden vazgeçmek isteyen Trabzonspor yönetimi ise, 7 milyon Euro'luk zararı göze alamadı. Malouda ve Bosingwa gibi bonservisi elinde olan maliyeti düşük oyunculara yönelen Trabzonspor; Celustka, Sapara ve Emerson üçlüsünden de ikisini gönderecek.

Cech ilk giden yabancı olurken Trabzonspor yönetimi, sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Sapara'yla da yolları ayırmak istiyor. Fakat Sapara'nın 1 yıllık alacağı olan 800 bin euro'yu istemesi görüşmeleri tıkadı.

Trabzonspor Sapara'nın sözleşmesini feshetmek için oyuncuya yaptırdığı sigortadan para almak istiyor ama bu paranın ödenmesi için Sapara'nın bir sezon sahalardan uzak kalması gerekiyor.

Sol Bamba

28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu bir sezonda 19 maçta oynadı.
Leicester City'den geldi, 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Yıllık 1 milyon Euro garanti ücret ödeniyor.
Kulübüne 750 bin pound bonservis bedeli ödenmişti.

Didier Zokora

32 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu 2 sezonda 72 maçta oynadı.
İki yıl önce 5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'dan alındı.
Esktra olarak 1 milyon euro menajerlik parası ödendi.
Yıllık 1 milyon 625 bin euro garanti ücreti var.
Geride kalan iki yılda maliyeti 8 milyon 250 bin euroyu buldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler