Bamba: iyi konsantre olursak!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Süleyman Bamba, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda iyi bir gruba düştüklerini söyledi.2014 Dünya Kupası'nda Kolombiya, Yunanistan ve Japonya'nın bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kadrosu

Bamba: iyi konsantre olursak!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Süleyman Bamba, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda iyi bir gruba düştüklerini söyledi.

2014 Dünya Kupası'nda Kolombiya, Yunanistan ve Japonya'nın bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Bamba, kupa ve milli takımlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Son iki dünya kupasında zorlu gruplara düştüklerini dile getiren Bamba, "Bu kez iyi bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Hazırlanıp, konsantre olursak iyi bir Dünya Kupası bizi bekliyor inancındayım" dedi.

Dünya kupalarında her zaman favorilerin olduğunu dile getiren Bamba, "Birçok ülke Dünya Kupası'nı kazanabilir. Almanya, Brezilya ve Arjantin iyi takımlar. Brezilya kendi evinde oynayacak. Güney Amerika takımları avantajlı olacak, çünkü evlerinde oynuyor gibi hissedecekler kendilerini. Buna karşın Afrika'dan da güçlü takımlar var. Onlar da zorlayacaktır. Her zaman favoriler ortaya çıkar. İyi bir Dünya Kupası geçecektir diye düşünüyorum. Biz de ülke olarak güzel bir kupayı geride bırakmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor