Bamba bu sezon ilk kez...

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u konuk eden Trabzonspor,  en son ligde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadaki ilk 11'e göre tek oyuncu değişikliğine gitti.Teknik direktör Mustafa Akçay, savunmada Giray'ın sakatlığı nedeniyle Fildişi Sahilli o

Bamba bu sezon ilk kez...

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u konuk eden Trabzonspor,  en son ligde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadaki ilk 11'e göre tek oyuncu değişikliğine gitti.

Teknik direktör Mustafa Akçay, savunmada Giray'ın sakatlığı nedeniyle Fildişi Sahilli oyuncu Souleymane Bamba'yı ilk 11'de sahaya sürerek tek değişikliğini zorunlu olarak yaptı. En son UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol maçında oynayan Bamba, ilk kez bu sezon ligde forma giydi.

Bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı karşılaşmada sakatlanan Colman da tam olarak istenilen seviyeye gelemediği için Sivasspor maçında forma giyemedi. Sakatlığı düzelen Soner Aydoğdu ise yedek kulübesinde kendine yer buldu. Son haftalarda yedek kulübesinde yer alan forvet oyuncusu Janko, bu kez 18 kişilik kadroda da kendine yer bulamadı.

Trabzoncell aboneleri tarafından "eylül ayının futbolcusu" seçilen genç oyuncu Yusuf Erdoğan'a maç öncesi ödülünü kulüp genel sekreteri Köksal Güney, protokol tribünü önünde verdi.

 Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası çıkan olayların ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 20 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşmayı statta izleyemedi.

Sivasspor'da da sakatlıkları bulunan Nijeryalı oyuncu John Utaka ve savunmada Ümit Kurt, 18 kişilik kadroda yer alamadı.

Taraftar ilgisiz

Ligde son 4 maçta 10 puan alan Trabzonspor'un karşılaşmasına taraftarları fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde geniş boşluklar yer alırken, yaklaşık 8 bin taraftar karşılaşmayı izleyerek takımlarına destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor