Balkondan düştü ve maça çıktı

Bucaspor'un en önemli isimlerinden biri olan Abdülkadir Özgen, Giresunspor maçı öncesinde balkondan düştü ve 25 yaşındaki futbolcu maça sağ eli sargılı, gözü ve yüzünün bazı bölümleri mor şekilde çıktı.Sezon başından beri attığı gollerle Bucaspor'u sırtla

Balkondan düştü ve maça çıktı

Bucaspor'un en önemli isimlerinden biri olan Abdülkadir Özgen, Giresunspor maçı öncesinde balkondan düştü ve 25 yaşındaki futbolcu maça sağ eli sargılı, gözü ve yüzünün bazı bölümleri mor şekilde çıktı.

Sezon başından beri attığı gollerle Bucaspor'u sırtlayan Abdülkadir Özgen, Giresunspor maçının da kahramanı olmuştu. 1-1 devam eden karşılaşmanın 90+3. dakikasında jeneriklik bir frikik golüne imza atan 25 yaşındaki futbolcu, takımını galibiyete taşımıştı. Ancak bu maçta attığı goller kadar Abdülkadir'in yüzündeki morluklar da dikkat çekmişti. Olayın perde arkası sonradan ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu maçtan bir kaç gün önce balkonda ayağı takılınca, 3 metre yükseklikten kafa üstü yere düştü. Neyse ki bu talihsiz kazayı ucuz atlattı.

Giresunspor karşısında sağ eli sargılı, gözü ve yüzünün bazı bölümleri mor şekilde sahaya çıkan Abdülkadir, yaşadıklarını anlattı.

25 yaşındaki oyuncu, "Çok şanssız bir şekilde evimin balkonundan düştüm. Kafa üstü yere çakıldım. Ama önemli bir sorun olmadı, maça çıktım. Zaten 2 gol atmam ve takımımın kazanması ayrıca moral oldu" dedi.

Bonservisi 1 milyon TL
Öte yandan geride kalan 10 haftada attığı 8 golle, krallık yarışında zirveye çıkan Abdülkadir'in pek çok Süper Lig ekibi tarafından takip edildiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Şeref Üstündağ, "Oyuncumuzun bonservisi 1 milyon TL'den az olmayacak. Eğer iyi bir teklif gelirse, devre arasında da verebiliriz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler