Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri'den etik karar

BALIKESİRSPOR Teknik Direktör Erkan Sözeri, eski takımı Giresunspor'dan oyuncu transfer etmeyi düşünmediğini açıkladı.Eski öğrencilerinden kaleci Eser Altın, sağbek Berkan Yıldırım, stoper Özgür Yılmaz, yine geçen yıl ön libero Alican Karadağ'ı istediği ş

Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri'den etik karar
BALIKESİRSPOR Teknik Direktör Erkan Sözeri, eski takımı Giresunspor'dan oyuncu transfer etmeyi düşünmediğini açıkladı.
Eski öğrencilerinden kaleci Eser Altın, sağbek Berkan Yıldırım, stoper Özgür Yılmaz, yine geçen yıl ön libero Alican Karadağ'ı istediği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını söyleyen Sözeri, "Bu kulüpten oyuncu koparmamız etik olmaz. Tabii ki çalıştığım, yakından tanıyıp bildiğim oyuncuları isteyebilirim ancak inanın bu dört futbolcu ile ilgili bir düşüncem, talebim ve girişimim yok" dedi.
 
Sözeri, "Eğer böyle bir düşüncemiz olursa da öncelikle Giresunspor Başkan Mustafa Bozbağ'ı arayıp, olurunu alırız. Balıkesirspor'a da, bana da yakışan bu olur " diye konuştu.
 
Balıkesirspor'un önümüzdeki günlerde transfere hız vermesi bekleniyor. Eski golcüsü Ganalı Kwame Karikari ile prensipte anlaşan Balıkesirspor'un 4 yabancı oyuncuyu da bitirme aşamasında olduğu bildirildi. İç transferde Ali Öztürk, Aykut ve Burak Çalık'la sözleşme yenilenmesi bekleniyor. 28 Haziran'da başlaması gereken yeni sezon hazırlıkları transfer görüşmeleri nedeniyle 1 Temmuz'a ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler