Balıkesirspor Erciyes'e geçit vermedi

Balıkesirspor ile Kayseri Erciyesspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 3-0’lik skorla Balıkesirspor oldu.   PTT 1. Lig’in 28. Haftasında Balıkesir’de karşı karşıya gelen ve play-off’u hedefleyen Balıkesirspor ile kümede kalma mücadelesi ver

Balıkesirspor Erciyes'e geçit vermedi
Balıkesirspor ile Kayseri Erciyesspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 3-0’lik skorla Balıkesirspor oldu.
 
PTT 1. Lig’in 28. Haftasında Balıkesir’de karşı karşıya gelen ve play-off’u hedefleyen Balıkesirspor ile kümede kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada 58. Dakikada Muhammed Ali Doğan ile 1-0 öne geçen Balıkesirspor 69’da yine Muhammed Ali Doğan ile farkı 2’ye çıkardı. 76. Dakikada Yiğit Gökoğlan skoru belirledi ve maç 3-0 sona erdi.
 
Bu skorla Balıkesirspor 42 puana ulaşırken Kayseri temsilcisi 26 puanda kaldı. Gelecek hafta Balıkesirspor Altınordu’ya konuk olacak. Keyseri Erciyesspor ise Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor