Balıkesir'in gözü Rizespor'da!

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Balıkesirspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı karşılaşma 4-2 Balıkesirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.Ev sahibi ekibe gali

Balıkesir'in gözü Rizespor'da!

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Balıkesirspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı karşılaşma 4-2 Balıkesirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 10 ve 65.(p) dakikalarda Sercan Yıldırım, 34. dakikada Ermin Zec ve 81. dakikada Burak Çalık atarken, Karabükspor'un sayılarını 37'de Musa Çağıran ve 60. dakikada Murat Akça kaydetti.

Bu sonucun ardından Balıkesirspor puanını 26'ye çıkararak son iki haftaya girerken düşmeme mücadelesini sürdürdü. Kardemir Karabükspor ise 25 puanda kaldı. Balıkesirspor 33. haftada Trabzonspor'a konuk olacak. Karabükspor ise Sivasspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler