Balcı, "Kupayı alacağız"

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak bu sezon taraftara kendilerini affettireceklerini söyledi.  Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında Orduspor'u mağlup ederek tehlikeli bölgeden bir adım daha uz

Balcı, "Kupayı alacağız"

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak bu sezon taraftara kendilerini affettireceklerini söyledi. 

 
Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında Orduspor'u mağlup ederek tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaşarak moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacağı Sivasspor'u engelini aşarak kupanın ucundan tutmayı hedefliyor. Rakibi karşısında deplasmanda oynayacağı maçta avantajlı skor ile Trabzon'a dönmeyi planlayan bordo-mavili takımda tüm hesaplar kupayı Trabzon'a getirme üzerine yapılıyor.
 
Trabzonspor Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcular tüm motivasyonu Sivasspor ile oynanacak olan kupa maçına verdi. Kupada birçok kez final oynayan ve bu sevinci yaşayan takımın tecrübeli ismi Serkan Balcı ise taraftara kendilerini affettirmek için kupayı Trabzon'a getirmek istediklerini belirterek, "Bireysel anlamda iyi oyunculardan kurulu bir takımı ancak takım olma olgusunu oluşturamadık. Bu nedenle bu sezon istediğimiz sonuçları alamadık. Bulunduğumuz konumdan ötürü taraftarlarımızdan ne kadar özür dilesek azdır. Onları çok üzdüğümüzün farkındayız ve içinde bulunduğumuz konumdan bir an önce çıkmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tutunduğumuz tek dal kupa ve kendimizi affettirmenin tek yolu da kupadan geçiyor. İnşallah kupayı müzemize getirirek ve bir nebze olsun kendimizi affettirmek istiyoruz" dedi.
 
Trabzonspor'da kupa kaldırmanın heyecanını yaşamış bir oyuncu olduğunu belirten Serkan, "Gençlerbirliği'nde kupa kazandım. Ama Trabzonspor'da bu heyecanı yaşamak çok daha farklı. Şanlıurfa'da müthiş taraftarımızın önünde Fenerbahçe'yi yenerek kupayı kazandık. Trabzonspor'da bu kupayı kazanmak çok daha önemli" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler