Balaban'dan TFF Eğitim müdürlerine ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban  İstanbul’a giderek TFF  Eğitim müdürlerine  ziyarette bulundu. Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Balaban şu ifadelere yer verdi. Ağustos 2013 itibari ile  futbol antren

Balaban'dan TFF  Eğitim müdürlerine ziyaret
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban  İstanbul’a giderek TFF  Eğitim müdürlerine  ziyarette bulundu.
 
Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Balaban şu ifadelere yer verdi.
 
Ağustos 2013 itibari ile  futbol antrenörleri  için  UEFA B,UEFA A,PURO lisans,Amatör  ve profosyonel  kaleci antrenörlük kursları  açılacak. Bir çok antrenörümüz  yıllardır katılmasını bekledikleri kurslara katılamadıkları gibi yeni açılacak kurslara başvuru yapan antrenör adaylarının bu konuda beklentileri  var. Bu nedenle  Tolunay Kafkas hocadan sonra TFF futbol geliştirme direktörlüğüne atanan  Doc.Dr.Güven Erdil, TFF Bölgelerden  sorumlu  müdürlüğe atanan Yücel Uyar ve Futbol Eğitim müdürlüğüne atanan  SinanBozkurt'u makamlarında ziyaret ederek hem onlara yeni görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik,ayrıca söz konusu kurslar hakkında bilgi alış verişinde bulunduk.
 
Trabzon TÜFAD’a kayıtlı 800 futbol antrenörü var.Bunların 300’ü aktif durumda.Bundan dolayı  TFF C kursu açmamız gerekiyordu. Bu ziyaretlerimizde  Eylül ayında açılmak üzere ayrıca bir tane Trabzon’a TFF C kursu aldık.Trabzon bir futbol kenti.Bu nedenle bu kentte futbol  camiasında yöneticilik yapmak  sorumluluk ister. Bizde TÜFAD olarak bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor