Balaban'dan Hekimoğlu'na ziyaret!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban TÜFAD Trabzon şubesi onursal üyesi Celil Hekimoğlu'nu makamında ziyaret etti.Ziyaretle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Balaban, "Celil Hekimoğlu bizim onursal üyemiz ol

Balaban'dan Hekimoğlu'na ziyaret!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban TÜFAD Trabzon şubesi onursal üyesi Celil Hekimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Balaban, "Celil Hekimoğlu bizim onursal üyemiz olmasının yanı sıra çok değerli bir aile  dostumuz. Bu ziyarette kendisi ile Trabzonspor, Trabzon futbolu ve onursal üyemiz sıfatı ile antrenörlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Celil Hekimoğlu futbolun tabanından gelen, profesyonel bir yöneticilik vizyonuna sahip ve en önemlisi Trabzon'da ikamet eden bir kardeşimiz. Bu pencereden baktığımızda talip olduğu görevlerde önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Sorunların, projelerin, başarıya ulaşmanın, doğru adımlar atmanın yolunun telefonla değil yüz yüze görüşerek, her an bir araya gelebilecek bir oluşumdan geçtiği dünya gerçeği doğrultusunda onun bizden bizim ondan beklentilerimizi görüştük" dedi.

1-329.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor