Balaban'dan Hacıosmanoğlu'na destek

TÜFAD Trabzon Şubesi bugün yaptığı haftalık yönetim kurulu toplantısında gündemin ilk sırasını Trabzonspor kulüp başkanına yapılan saldırı yer aldı.TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu haftalık toplantısında Trabzonspor Başkanına yapılan saldırı yer aldı.

Balaban'dan Hacıosmanoğlu'na destek

TÜFAD Trabzon Şubesi bugün yaptığı haftalık yönetim kurulu toplantısında gündemin ilk sırasını Trabzonspor kulüp başkanına yapılan saldırı yer aldı.

TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu haftalık toplantısında Trabzonspor Başkanına yapılan saldırı yer aldı. Toplantı sonrası TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Nurettin Balaban; Trabzonspor kulüp Başkanımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na Fenerbahçe taraftarı tarafından yapılan saldırı tüm Trabzonspor camiasına yapıldığını ve bunun özrünün hiçbir kitapta yer almadığını söyledi.

Balaban; TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu olarak bunu yapanları ve bu yapılanlara mazeret üretmeye çalışanları şiddetle kınarken,  Trabzonspor’un Trabzon’da  taraftarının önünde çalınan şampiyonluklarına rağmen, bırakın kulübün başkanını bir insanın bile burnunun  kanamadığını spor kamuoyunda Trabzonspor aleyhindeki  önyargı sahibi olanlara  hatırlatmak isteriz.

İkinci gündem maddesini Ünal Karaman’ın görevinden ayrılması olduğunu belirten Nurettin  Balaban, Ünal Karaman ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu;

‘’Derneğimiz üyesi  Ünal Karaman ile görevinden ayrıldıktan sonra görüştük ve kendisini  hava alanına giderek uğurladık. Trabzonspor kulübünden bu gibi ayrılıklar ilk değil. İnsanlar bir göreve nasıl  getirilmişseler, bir gün onları bu göreve getirenler tarafından  yetkili oldukları camianın kurumsal kimliğine zarar vermeden gönderilebilir de.

Son 10 aylık tarihsel sürece bakıldığında Derneğimiz üyelerinde Giray Bulak, Şenol Güneş, Tolunay Kafkas, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Hamit Cihan’ın ardından şimdi de Ünal Karaman görevlerinden ayrılmıştırlar. Bu teknik adamların içinde 2 kişi var ki Trabzonspor’un 6 lig şampiyonluğunda Teknik Direktörlük yapmış , bir tanesi  ise Trabzonspor’un  6 lig şampiyonluğunda  kalesini korumuş olmasına rağmen bu teknik adamlarımızın her biri görevlerinden ayrıldıktan sonraki süreçte Trabzonspor sevgisi ve sorumluğu gereği Trabzonspor kulübünün  kurumsal kimliğine zarar verebilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen göstermiştirler.

Tüm bu gerçekler ışığında Trabzonspor’un 30 yıldır özlemini çektiği şampiyonluğa  ve şampiyonluklara tekrar ulaşabilmesi için öncelikle kendi değerlerine sahip çıkarak onları spor kamuoyu önünde tartışma konusu yapabilecek yazılı veya sözlü ifadelerden kaçınması her şeyden önce “kendi değerleri ile büyük olan” Trabzonsporluluğun en önemli  sorumluluklarından biri olduğunu ifade ederken,Trabzonspor’un  birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde TÜFAD Trabzon Şubesi olarak her türlü göreve hazır olduğumuzu tüm spor kamu oyuna saygı ile bildiririz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor