Balaban TFF başkanıyla görüştü

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Trabzon Şube Başkanı ve nin Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu üyesi Nurettin Balaban Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı Yıldırım Demirören’i İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili olarak bi

Balaban TFF başkanıyla görüştü

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Trabzon Şube Başkanı ve nin Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu üyesi Nurettin Balaban Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı Yıldırım Demirören’i İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti.

 Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Balaban; bu ziyaretimizde daha çok Amatör liglerde görev yapan futbol Antrenörlerinin sorunlarını konuştuk . Başkan Demirören ve yönetim kuruluna başarılar diledik . Kendisi  bizi çok sıcak ortamda  karşılayıp duyarlı bir üslupla dinleme nezaketinde bulundu.

 Balaban; Türkiye’de 10 bine yakın antrenörün olduğunu belirterek”  Ülkemizde 126 Profesyonel kulübe karşılık 4.852’e yakın amatör kulüp var. Özellikle amatör takımlarda 10.000’e yakın futbol antrenörü görev yapmakta .Bu antrenörlerin yarısından çoğunun sosyal güvencesi yok. Bir çok imkansızlıklara rağmen ülke futboluna hizmet vermeye çalışıyorlar.

 

Buna hem ülkemizi yönetenler ve ayrıca TFF duyarlı olması gerekmektedir. Ülke futboluna buradan futbolcular geliyor. Bu gün milli takım dahil 4 büyük takımın başında yabancı antrenör yerine Türk antrenörleri görev yapmaya başladı. Amatör liglerde görev yapan ülke futbolunun temelini oluşturan amatör takımlarda çalışan futbol antrenörlerine biraz katkı sağladığımızda ülkemiz futboluna katkısı olmayan ve maddi açıdan zarar veren yabancı futbolculara ihtiyaç duyurmayacağı gerçeğini hatırlatmak isteriz.”dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor