Balaban: Birileri buna dur demeli

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban “Trabzon antrenörüne zarar vermeye çalışan yönetim anlayışlarına birileri dur demeli” dedi.Nurettin Balaban, Trabzonspor’un Hami Mandıralı ile yola devam etmeyip, resmi açıklama y

Balaban: Birileri buna dur demeli

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban “Trabzon antrenörüne zarar vermeye çalışan yönetim anlayışlarına birileri dur demeli” dedi.

Nurettin Balaban, Trabzonspor’un Hami Mandıralı ile yola devam etmeyip, resmi açıklama yapılmamasına rağmen Vahid Halilhodzic ile anlaşmaya varmasını eleştirdi.

Derneğimiz antrenörlerinden Özkan Sümer, Fatih Tekke, Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Mustafa Reşit Akçay’ın görevinden ayrılmak zorunda bırakılması sonucunda Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda susmayı tercih ettiklerini belirten TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, “ancak Hami Mandıralı görevi sürecindeki başarısı sonrası görevinden ayrılmak zorunda bırakılır ve Hami hocanın yerine Trabzonspor’un kuruluş tarihi olan 1967 yılından beri tam 47 yıldır bugüne kadar 1 tane kupa alabilen yabancı uyruklu hocaların başarısızlığını TÜFAD Trabzon şubesi olarak İstanbul’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, Trabzon’da Genel Sekreter Köksal Güney Bey’e anlatmamıza rağmen Trabzonspor’un başına yabancı uyruklu antrenör getirilirse bu konuda Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda derneğimize yakışır bir üslupla asla sesiz kalamayacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Balaban, detaylı açıklamayı 24 Haziran 2014 tarihinde Zorlu Grand otelinde yapılacak ve 500’e yakın futbol antrenörünün katılacağı 2014 gelişim seminerde detaylı bir şekilde açıklayacaklarını sözlerine ekleyerek, “Trabzon futbol antrenörlerine zarar veren yönetimlerin bu keyfi uygulamalarına birileri dur demeli” dedi. 

YAVUZ SELİM SAHASINI BAŞBAKANIMIZA KADAR İLETTİK 

Yavuz Selim stadının yıkılması ile ilgili olarak, “İnsanlar diliyle değil yaptıkları ile konuşur. Dili ile konuşanları dikkate almayın” diyen Nurettin Balaban, “Son günlerde özellikle amatör liglerde görev yapan antrenörlerimiz şunu iyi bilsinler ki Yavuz Selim Sahası şu anki yerinde veya ilk yeri olan 19 Mayıs Spor salonunun yanında kalacaktır. Bu konuyu önce AK Parti İl ve İlçe başkanlarımıza, eski Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ortahisar Belediye Başkanımıza ve Başbakanımıza bizzat elden yazılı olarak bildirdik.

Bu sahayı yapan AK parti hükümeti yapmış ise, yıkılmayacak ise yine onlar yıkmayacaktır. Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesislerini Trabzonspor’a verenler, yıllarca antrenör, futbolcu ve yöneticileri tanjant yolundaki TFF binasına acımadan gönderenleri bu şehir unutmadı. İnsanlar diliyle değil yaptıkları ile konuşur. Dili ile konuşanları dikkate almayın” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor