Bal Liginde heyecan! Trabzon takımları

Bölgelsel Amatör Ligi (BAL)'inde mücadel eden 3. grupta mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşı karşıya geldi. TRABZON KANUNİ KF FARK ATTI BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden Trabzon Kanuni FK Bayburt şehit stadında Konurspor il karşı karşıya gel

Bal Liginde heyecan! Trabzon takımları

Bölgelsel Amatör Ligi (BAL)'inde mücadel eden 3. grupta mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşı karşıya geldi.

TRABZON KANUNİ KF FARK ATTI

BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden Trabzon Kanuni FK Bayburt şehit stadında Konurspor il karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 6. dakikasında Eray ile 1-0 öne geçen Trabzon temsilcisi 33. dakikada Yusuf ile farkı 2’ye çıkardı. 42. dakikada yine Eray sahneye çıktı ve ilk yarının skorunu belirledi 3-0. 65. dakikada Volkan skoru 4-0 yapan golü kaydederken 75. dakikada Gökçe durumu 5-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Trabzon Kanuni FK karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

TRABZON DERBİSİNDE GOL YOK

BAL Ligi 3. Grupta Trabzon derbisi oynandı. Maçka İlçe stadında Maçkaspor ile Araklı Karadere SK karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca taraftar sahadan bir puanla ayrıldı.

ZAĞNOSSPOR AŞKALE BLD.’’Yİ DEVİRDİ

Bal Ligi 3. Grupta Akçaabat İlçe stadında Zağnosspor ile Aşkale BLD. Karşı karşıya geldi. 11. dakikada Cumaali Bulut ile Zağnosspor 1-0 öne geçti. 24. dakikada Turgay Tiryaki durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 57. dakikada yine Cumaali Bulut sahneye çıktı ve kendisinin 2. Takımının 3. Golünü attı. 68. dakikada Cumaali Bulut skoru 4-0’a taşıdı. Trabzon temsilcisi 90. dakikada Mehmet Akif'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 4-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor